19 Mayıs'ta İstanbul'da ulaşım ücretsiz mi olacak? Mehmet Tevfik Göksu duyurdu

İstanbullulara müjdelerin ardı arkası kesilmiyor. Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde su ve akbil fiyatlarındaki indirim açıklamasının ardından bir müjde de AK Parti Grup Başkan Vekili olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan geldi.

İstanbul'da 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı sorusu milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Binali Yıldırım'ın ardından İstanbullulara bir müjde de Mehmet Tevfik Göksu'dan geldi.Göksu 19 Mayıs'ta İstanbul'da toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

"YENİ BİR UYGULAMA DAHA YAPARAK..."

Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan Göksu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

Göksu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Haziran ayı çok fazla sınav ayı. Bu Haziran ayı içerisinde bütün öğrencilerimizin sınavları, YKS, orta öğretim sınavları, KPSS gibi ne kadar sınav var ise hepsinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz hale getirdik. Yeni bir uygulama daha yaparak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda yine toplu taşıma araçlarını ücretsiz hale getiriyoruz. Yarın komisyonlarımızdan bunları çıkaratacağız.''