Gaziosmanpaşa Belediyesi kapı kapı çöpleri topluyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların çöplerini kapılarından almak için “Çöp Taksi” hizmetini hayata geçirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, koronavirüs risk grubunda olan ve sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, “Çöp Taksi” hizmeti ile ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşların çöplerini günlük olarak kapılarından almak için çalışma başlattı. 65 yaş üstü vatandaşlar, çağrı merkezi veya WhatsApp iletişim hattı üzerinden belediyeye ulaştığı andan itibaren temizlik işleri müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşların çöplerini günlük olarak kapılarından alıyor.

"VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI TEMİN EDİLMEKTEDİR"

Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kütük, "Virüsün ilk ülkemizde görüldüğü günden itibaren hizmetlerimiz 7/24 devam etmektir. Bu hizmetler kapsamında Vefa Grubumuz evlere giderek ihtiyaç sahiplerinin, özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin etmektedir. İlave olarak da evlerindeki çöpleri vatandaşlarımız aşağıya indirmekte zorluk çekiyor. Bu 65 yaş üstü vatandaşlarımızın dışarı çıktığında bir hastalık kapma durumu olmaması için böyle bir hizmet veriyoruz" dedi.