Mehmet Tevfik Göksu İBB önünde eylem yapan işçileri ziyaret etti

İBB önünden ayrılmayan mağdur işçilere destek yağıyor. Başkan Mehmet Tevfik Göksu da o isimlerden biri. İşçilerin yanında olduklarını belirten Göksu "Hukukunuzun korunması anlamında üzerimize düşen her türlü gayreti göstereceğiz. " dedi.

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB'den çıkartılan işçilere destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu dün de  bu işçilere ziyarette bulundu.

İBB önünde iki gündür, işe dönmek için bekleyişlerini sürdürün işçileri akşam saat 19.00'da ziyaret eden Başkan Göksu, “Ak Parti Grubu olarak sizlerin verdiği haklı mücadelenin yanındayız" dedi.

Göksu işçilere hitaben daha sonra şunları söyledi:

“Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. Bizim beklentimiz seçimden önce verilen sözlerin tutulmasıdır. Biz AK Parti grubu olarak sizin hukukunuzun korunması anlamında hem meclisteki gücümüzü hem de yapabileceğimiz ne varsa elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Hukukunuzun korunması anlamında üzerimize düşen her türlü gayreti göstereceğiz. Meclisteki gücümüzle de tüm gayreti göstereceğiz"