Vergi ödemelerinde mobil tahsilat aracı kolaylığı

Beylikdüzü Belediyesi, 2020 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan ve reklam vergisi 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2020 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak vergi mükelleflerini uyardı.

Beylikdüzü Belediyesi, 2020 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan ve Reklam Vergisi 1. dönem ödemelerinin 31 Mayıs 2020 tarihinde sona ereceğini hatırlattı. Vergi borçları belediyenin tahsilat vezneleri, www.beylikduzu.istanbul, www.turkıye.gov.tr (e-devlet), Vakıflar Bankası şubeleri ve 111296 No’lu PTT Posta Çeki hesabından ödenebilecekken yeni bir uygulama olan ‘Mobil Tahsilat Aracı’ da ödeme yapmak isteyen vatandaşlar için belirli tarih, saat ve konumlarda hazır bulunacak.

Belediye 1. taksit ödemelerine ilişkin duyuruda bulunurken aynı zamanda ödemelerin yapılması için de vatandaşlara kolaylık sağlayacak adımlar attı. Vatandaşların herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları adına Beylikdüzü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı vezneler Koronavirüs salgını sebebiyle hafta sonu alınan sokağa çıkma yasağından dolayı 29 Mayıs tarihine kadar hizmet verirken diğer ödeme kanallarıyla 31 Mayıs’a kadar ödemeler gerçekleştirilebilecek.

Mobil Tahsilat Aracı İle Kolay Ödeme

Vatandaşlar vergi borçlarını Beylikdüzü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı veznelerin yanı sıra, www.beylikduzu.istanbul, www.turkıye.gov.tr (e-devlet), Vakıflar Bankası şubeleri ve 111296 No’lu PTT Posta Çeki Hesabından ödeyebilecek. Aynı zamanda yeni bir ödeme seçeneği olarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına hayata geçen ‘Mobil Tahsilat Aracı ’da belirli gün, saat ve konumlarda vatandaşlar için bulunacak. Bu araca giden vatandaşlar kredi kartı veya banka kartı ile ödemelerini kolayca gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar aracın bulunacağı konum ve çalışma saatlerine ilişkin detaylı bilgiye ise belediyenin web sayfası olan www.beylikduzu.istanbul adresi üzerinden erişebilirler.