Beylikdüzü'nde siperlik dağıtımına devam ediliyor

Koronavirüs salgınına karşı tüm birimleriyle mücadele eden Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için ürettiği 3 bin adet yüz koruyucu siperliğin dağıtımına devam ediyor.

İlçe genelinde başta hastane ve aile sağlık merkezleri olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılacak olan siperliklerin belediye ekipleri tarafından tamamen steril bir ortamda hazırlandığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Virüse karşı verdiğimiz bu savaşta kahraman sağlık çalışanlarımız bizleri canları pahasına koruyarak mücadele ediyor. Bizler de onların hayatını kolaylaştırmak adına her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlerle siyaset üstü bir duruş sergileyerek birçok başarılı çalışmaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için ürettiği 3 bin adet yüz koruyucu siperliğin dağıtımına devam ediyor.

Belediye ekipleriyle birlikte dağıtımlara katılan ve siperlikleri sağlık çalışanlarına bizzat teslim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, öz verili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, ihtiyaç halinde siperlik takviyelerinin de yapılacağını belirtti. Sağlık çalışanları ise bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Sizi burada görmek bize moral verdi, düşünüldüğümüzü görmek bile bizi mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Hastane ve Aile Sağlık Merkezleri’ne Dağıtılıyor

İlçe genelinde hastane ve aile sağlık merkezlerinin yanı sıra ilçe sağlık müdürlüğü ile eczanelere de dağıtılacak olan siperliklerin belediye ekipleri tarafından tamamen steril bir ortamda hazırlandığını ifade eden Başkan Çalık; “Koronavirüs’ün ülke genelinde yayılım hızının artmasıyla birlikte sağlık sektöründe oluşabilecek olası aksamalara karşı siperliklerin imalatını ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Virüse karşı verdiğimiz bu savaşta, en ön cephede kahraman sağlık çalışanlarımız bizleri canları pahasına koruyarak mücadele ediyor. Bizler de onların hayatını kolaylaştırmak adına Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu kötü günleri hep beraber aşacağız.” dedi.