Beşiktaş Belediyesi'nden vatandaşlara ateş ölçümü

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs’e karşı önlemlerini artırıyor. Belediye ekiplerimiz, bu önlemler kapsamında Levent Hizmet Binası’na gelen vatandaşların ateşini ölçerek salgına karşı tedbir alıyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak salgına dönüşen Koronavirüs’e karşı önlemler hız kesmeden devam ediyor.

7/24 aralıksız olarak dezenfekte işlemlerine devam eden belediyemiz, ortak yaşam alanları başta olmak üzere Beşiktaş’ın pek çok noktasını ilaçlamaya devam ediyor. Belediye ekiplerimiz ise 18 Mart Çarşamba günü itibarıyla başlatılan uygulamayla belediye binasına gelen vatandaşlarımızın ateşini ölçmeye başladı.

Uygulama kapsamında belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarda yüksek ateş tespit edilmedi ancak ekiplerimiz, ateşi 37.5 üzerinde olan vatandaşlarımızı tedbir amaçlı Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı Levent Sağlık Birimi’ne yönlendirecek.

Ateş ölçme uygulamasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve belediye ekiplerine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Belediyemizi ziyaret eden vatandaşların ateşi ilerleyen günlerde de ölçülmeye devam edecek.