Bayrampaşa'da pazar yerleri dezenfekte edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) önlemlerini en üst seviyede tutan Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki pazar yerleri ve kapalı otoparkları ile noterleri da dezenfekte etti.

Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede tüm imkanlarını seferber eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki pazar yerleri ve kapalı otoparklar ile noterleri de dezenfekte etti.

Gece-gündüz çalışan Bayrampaşa Belediyesi virüs timi, şu ana kadar okullarda, camilerde, belediye binasında, aile sağlığı merkezlerinde, muhtarlıklarda, minibüslerde, taksilerde, vatandaşa hizmet veren belediye araçlarında ve son olarak da pazar yerleri ve kapalı otoparklar ile noterlerde yeni tip koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Öte yandan, vatandaşların yoğun olarak kullandığı belediye binası ile muhtarlıklara el dezenfektan kutuları yerleştirildi. Cadde cadde, sokak sokak gezen belediye ekipleri de anonslarla vatandaşları hijyen konusunda uyarıyor.

YAKLAŞIK 9 BİN KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 220 binden fazla kişi enfekte olurken yaklaşık 9 bin kişi de yaşamını yitirdi. Türkiye dâhil 125'in üzerinde ülkede görülen koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor.