Bahçelievler Kent Konseyi yeni yerinde görevde

Bahçelievler Kent Konseyi yönetiminin çalışmalarına bundan böyle, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından kendilerine tahsis edilen yerde sürdürecek.

Kent Konseyi’nin yeni çalışma ofisinin açılışına, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Kent Konseyi Başkanı Göksel Erdem, belediye meclis üyeleri, siyasi ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kent Konseyinin çalışmalarını daha sağlıklı ortamda yürütebilmesi için eski başkanlık binası olarak kullanılan binanın bir bölümü kendilerine tahsis ettiklerini belirten Başkan Bahadır; “Kent Konseyimiz yeni yerinde daha üretken çalışmalara imza atacak. Gençlerimizi ve kadınlarımızı burada gerçekleştirilecek faaliyetlere katılmaya davet ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da Kent Konseyi’nin yeni yerinin hayırlı olması diledi.

Başkan Bahadır’a teşekkür
Bugünden itibaren çalışmalarını daha sağlıklı bir ortamda yürüteceklerini vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Göksel Erdem, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a teşekkür etti.

Erdem, “Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte, Bahçelievler’in ortak aklına ve ortak sesine kulak vereceğiz. İlçemizin, sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak, eğitimden sağlığa, çevre sorunlarından turizme kadar birçok alanda çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Sanat atölyesi, çalışma ve toplantı odaları yer alıyor

Bahçelievler’de 2010 yılında kent yaşamında, kent vizyonuna demokratik katılımın yaygınlaştırılması, hemşerilik hukuku ve ortak yaşam bilincinin geliştirilmesi amacıyla kurulan ve çalışmalarını yürüten Kent Konseyinin, yeni yerinde mini kütüphane, sanat atölyesi, çalışma ve toplantı odaları ile Kent Konseyi yönetim birimlerinin çalışma ofisleri yer alıyor.