Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül metresi için eşinden boşanıyor!

Bu iddia Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün başına ağrıtacağa benziyor. Gül'ün kayınpederi sosyal medya üzerinden öyle şeyler söyledi ki herkes bunu konuşuyor.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki gündeme bomba gibi düştü. Erdem Gül'ün metresi olduğu ve eşinden boşanacağı iddia edildi. İddia eden ise kayınpederi.

EŞİNDEN BOŞANMAK İSTİYOR

Kayınpeder Hüseyin Işık tarafından önce paylaşılıp ardından da silinen o paylaşımda, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün metres tuttuğu, bu sebeple eşiyle ve çocuklarıyla ilgilenmediği ve eşi Aslı Gül’den boşanmak istediği iddia edildi.

YOLSUZLUKLA SUÇLADI

Erdem Gül’ün çocuklarının, evinin ve metresi için tuttuğu evin kirasını ödemeye aldığı maaşın yetmeyeceği iddia edilen paylaşımda, ihale yolsuzluğu iddialarında bulunuldu.

İŞTE O PAYLAŞIM

''Ada halkına özür borcum var: Belediye seçimlerinde damadım olan Erdem Gül’e destek istememden dolayı.

Derler ya: Vefasız, ahlaksız insan ya para ya da mevki sahibi olunca sekreteri veya dışardan metres bulur, eşi, çocuklarını bile unutur boşanma istermiş. Belediye görevlerini başarmış sıra metresle gönül eğlendirmeye gelmiş. İşte başkanınızın yaptığı bu. Bir de 'boşanınca çocukların masraflarını karşılayacağım' diyor.

Çocuklar özel okulda aylık 15-20 bin TL masrafları var. Aldığın 9-10 bin TL aylık içkilerinize mi, metresine mi, tuttuğun evin ve adadaki evin, kendinizin giderlerini mi karşılayacaksın acaba. Yoksa: Ada gazetesinde yazıldığı gibi önce 15 milyona yapılmak istenen sonra adalıların itirazı üzerine 2 milyona indirilen kirama ihalesinde görüldüğü gibi mi karşılayacak acaba.”